[E46]M3 angol
-
- Auto: m3
Re: [E46]M3 angol
Oczywiście też zgodzę się z wami super rodzynki też kosztują w GB.
Ale umówmy się, że tam nie klepią tak jak my tu...
Przy nas nawet Turasy wymiękają haha.... \
Widziałem na własne oczy takie coś;
tzn ten samochód..
Oddaje facet paska z mocno rozbitym tyłem i pyta się, zrobi pan coś z tym
Na co lakiernik spróbujemy.
Po trzech tygodniach.
Właściciel; Dzień dobry przyszedłem po auto.
Rzeźbiarz; proszę kluczyki. Auto stoi gdzieś na placu
Po 5 minutach.
Właściciel; Szukałem i nie ma mojego na placu
Lakiernik. No jak to! Stoi tam w rogu.
Właściciel; OK może nie zobaczyłem.
Po 5 minutach
Właściciel Panie no przeszedłem cały plac! Gdzie jest moje auto.
Lakiernik; chodź pan!
Lakiernik No stoi jak wół!!!!!
Właściciel; Panie ale ja kur oddałem kombi o to jest sedan!!!!!!!!!
Ta sytuacja miała miejsce w realu.
Opowiadał mi to kolega który tam pracował haha
Nie do wiary ?
A jednak....
Ale umówmy się, że tam nie klepią tak jak my tu...
Przy nas nawet Turasy wymiękają haha.... \
Widziałem na własne oczy takie coś;
tzn ten samochód..
Oddaje facet paska z mocno rozbitym tyłem i pyta się, zrobi pan coś z tym
Na co lakiernik spróbujemy.
Po trzech tygodniach.
Właściciel; Dzień dobry przyszedłem po auto.
Rzeźbiarz; proszę kluczyki. Auto stoi gdzieś na placu
Po 5 minutach.
Właściciel; Szukałem i nie ma mojego na placu
Lakiernik. No jak to! Stoi tam w rogu.
Właściciel; OK może nie zobaczyłem.
Po 5 minutach
Właściciel Panie no przeszedłem cały plac! Gdzie jest moje auto.
Lakiernik; chodź pan!
Lakiernik No stoi jak wół!!!!!
Właściciel; Panie ale ja kur oddałem kombi o to jest sedan!!!!!!!!!
Ta sytuacja miała miejsce w realu.
Opowiadał mi to kolega który tam pracował haha
Nie do wiary ?
A jednak....
-
- Auto: m3
I jeszcze jedno ebay to jak u nas alledrogo.
Wiec trzeba się trochę wytężyć i poszukać innych portali....
Można też szukać na aukcjach ubezpieczalni...
Wiec trzeba się trochę wytężyć i poszukać innych portali....
Można też szukać na aukcjach ubezpieczalni...
A tak serio to po co Ci ta krucjata i przekonywanie wszystkich, że zrobiłeś interes życia i żeby reszta zrobiła to samo?
Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Z tym kombi i sedanem to bajka krąży już długo długo i pewnie jest w niej tyle prawdy co w każdej legendzie.
Wszędzie robią ćwiartki itd kwestia opłacalności.
Na niemieckiej stronie bmwsyndicat.de w kilku tematach są zdjęcia jak właściciel bo dzwonie wymienia ćwiartkę i jeszcze się tym chwali publicznie z relacją zdjęciową.
Z Angielskiej aukcji przyjechało mi kiedyś E46 co się okazało miała wymienianą ćwiarę i perfidnie nabite numery.
Tak samo koledze e36 m3 z wymienionymi obydwoma przednimi ćwiartkami.
Nie ma reguły.
Wszędzie robią ćwiartki itd kwestia opłacalności.
Na niemieckiej stronie bmwsyndicat.de w kilku tematach są zdjęcia jak właściciel bo dzwonie wymienia ćwiartkę i jeszcze się tym chwali publicznie z relacją zdjęciową.
Z Angielskiej aukcji przyjechało mi kiedyś E46 co się okazało miała wymienianą ćwiarę i perfidnie nabite numery.
Tak samo koledze e36 m3 z wymienionymi obydwoma przednimi ćwiartkami.
Nie ma reguły.
ŁOOOOO to niezle z Anglii jeszcze nigdy nie widziałem żeby auto miało coś wspawywane a widziałem tych anglików bardzo dużo różnych marek to,że tam było coś malowane to norma i to z reguły jak umalowane to mega brzydko i razem z uszczelkami heheh tam tak malują...
To musiałeś chyba kupić z jakieś kiepskiej aukcji i pewnie auto już miało jakąś kategorie tam się im nie opłaca naprawiać aut.....a jak było naprawione to MUSIAŁO MIEĆ JAKĄŚ KATEGORIĘ np.C czy coś i wiadomo że takiego się nie kupuję chyba,że na części to już co innego....
1 RAZ słyszę,żeby anglik przyjechał i że coś było wspawane serio....wiadomo tam też mieszkają zdolni Polacy Turcy itp mogli auto naprawić i wystawić zgadza się ALE MUSIAŁO AUTO MIEĆ JAKĄŚ KATEGORIE!!!
To musiałeś chyba kupić z jakieś kiepskiej aukcji i pewnie auto już miało jakąś kategorie tam się im nie opłaca naprawiać aut.....a jak było naprawione to MUSIAŁO MIEĆ JAKĄŚ KATEGORIĘ np.C czy coś i wiadomo że takiego się nie kupuję chyba,że na części to już co innego....
1 RAZ słyszę,żeby anglik przyjechał i że coś było wspawane serio....wiadomo tam też mieszkają zdolni Polacy Turcy itp mogli auto naprawić i wystawić zgadza się ALE MUSIAŁO AUTO MIEĆ JAKĄŚ KATEGORIE!!!
- Norberte30
- Auto: M3 e36 3.2 SMG Estoril
Mam wrażenie, że brakuje jakiegoś moderatora, który by to wszystko czytał i sprzątał. Okazuje się, że w Anglii wypadków nie ma, co to za bzdury tu są wypisywane. O czym w ogóle jest ten temat? Ktoś ciągnie lorę angoli do polski i szykuje sobie grunt czy jak?
Tak ciągniemy 2 lory heheh spokojnie kolego TAK TAM SĄ WYPADKI ALE AUTO PO DZWONIE NIE JEST Z REGUŁY NAPRAWIANE TYLKO IDZIE NA CZĘŚCI BO NIE OPŁACA SIĘ NAPRAWIAĆ I TYLE!!!!Tam naprawa jest bardzo droga i nie naprawiają tak aut jak my w Polsce.
Chodzi mi np. o to że u nas naprawiamy wszystko a tam nie i o to,że tam auto jak ma wypadek dostaje kategorię i już wiadomo ,że było dzwonem!!!!
U NAS TEGO BRAKUJE!!!!!też powinno być auto np jakoś oznaczone że było uszkodzone albo coś...
Chodzi mi np. o to że u nas naprawiamy wszystko a tam nie i o to,że tam auto jak ma wypadek dostaje kategorię i już wiadomo ,że było dzwonem!!!!
U NAS TEGO BRAKUJE!!!!!też powinno być auto np jakoś oznaczone że było uszkodzone albo coś...
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-M3-2003-V ... 1e98d25b74" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu mamy idealny przykład ładne bmw m3 po lifcie bardzo ale to bardzo dobra cena i jest w aukcji napisane auto ma kategorię C i miało coś tam naprawiane i dlatego jest cena nisza niż za takie co nigdy nic nie było uszkodzone....
CHCIAŁBYM ABY W NASZYM KRAJU TEŻ BYŁO COŚ TAKIEGO,ŻE JAK AUTO MIAŁO WCZEŚNIEJ KOLIZJĘ BY DOSTAWAŁO JAKĄŚ KATEGORIE I KUPUJĄC BYŚMY JUŻ MOGLI BYĆ PRZYGOTOWANI ALBO WIEDZIELI O TYM,ŻE AUTO MIAŁO JAKĄŚ PRZYGODĘ LUB CO MU DOLEGA...tam zrobienie przeglądu z autem nie wygląda jak u nas tam jak masz złe wycieraczki albo nie pali się jedna lampka od tablicy czy jakaś bzdura to już auto nie dostaje MOTu.
Tu mamy idealny przykład ładne bmw m3 po lifcie bardzo ale to bardzo dobra cena i jest w aukcji napisane auto ma kategorię C i miało coś tam naprawiane i dlatego jest cena nisza niż za takie co nigdy nic nie było uszkodzone....
CHCIAŁBYM ABY W NASZYM KRAJU TEŻ BYŁO COŚ TAKIEGO,ŻE JAK AUTO MIAŁO WCZEŚNIEJ KOLIZJĘ BY DOSTAWAŁO JAKĄŚ KATEGORIE I KUPUJĄC BYŚMY JUŻ MOGLI BYĆ PRZYGOTOWANI ALBO WIEDZIELI O TYM,ŻE AUTO MIAŁO JAKĄŚ PRZYGODĘ LUB CO MU DOLEGA...tam zrobienie przeglądu z autem nie wygląda jak u nas tam jak masz złe wycieraczki albo nie pali się jedna lampka od tablicy czy jakaś bzdura to już auto nie dostaje MOTu.
Teraz jak E46 jest starym autem to oczywiście że nie naprawiają bo się nie kalkuluje, ale to co było uszkodzone jako 2-3 letnie auto to wszystko naprawiali (włącznie z wymianami elementów ciętych) i to raczej bardzo prymitywnie. w UK jest masa polepionych aut, posztukowanych, ze zderzakami 'naprawianymi' żywicą i nitami, niechlujnie pomalowane itp. Akurat Polacy na wyspach poziomu mechaniki/blacharstwa na pewno nie zaniżają.
Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
Zgodzę się z Tobą,że pewnie naprawiali ale jak tam auto było po wypadku to dostawało od razu kategorię i już przy ZAKUPIĘ można to łatwo sprawdzić...Powiem Ci,że mój dobry kolega handluje częściami do aut różnych marek i przywozi tych Anglików masę i jeszcze nie widziałem żeby któryś miał coś wspawane...zgadza się jak Anglik coś naprawia to raczej kiepsko a już nie mówię o tym jak kiepsko Oni malują....
Zresztą tam jak jest większy dzwon auto ma kategorię już nie pamiętam którą chyba B albo jakąś tam inną że w Anglii już go wcale nie zarejestrujesz.....dużo tych aut jest u nas rozbieranych na części więc jak taka 2 czy nawet 3 letnia bmw dostała taką to też poszła zapewne na graty.....
Albo została naprawiona i sprzedana np.do Niemiec czy gdzieś....
ALE DYSKUSJA hehe wiadomo jedno jak nie ma kategorii to na pewno auto będzie BAJKA!!!
Zresztą tam jak jest większy dzwon auto ma kategorię już nie pamiętam którą chyba B albo jakąś tam inną że w Anglii już go wcale nie zarejestrujesz.....dużo tych aut jest u nas rozbieranych na części więc jak taka 2 czy nawet 3 letnia bmw dostała taką to też poszła zapewne na graty.....
Albo została naprawiona i sprzedana np.do Niemiec czy gdzieś....
ALE DYSKUSJA hehe wiadomo jedno jak nie ma kategorii to na pewno auto będzie BAJKA!!!
Ostatnio nawet była na allegro m3 e92 koloru szarego uderzona w przód dlaczego nie naprawiali w UK...?
Zapewne facet dostał duże odszkodowanie auto dostało kategorię że uszkodzone i co trafiło do nas?
Nie było jakieś też mocno rozwalone przód do ubrania i już w UK nie naprawiali....u nas każdy by to zrobił i latał dalej zapewne....
Ale mniejsza o to temat był o tym czy opłaca się kupić Anglika i wydaje mi się,że nie tak do końca BO DOBRE ŁADNE M3 W ANGLII KOSZTUJE TEŻ NIE MAŁO JAK DOLICZYMY PRZEKŁADKĘ TAKĄ ZROBIONĄ JAK NALEŻY PLUS DROGA OPŁATY ITD TO WYCHODZI TYLE CO DOBRA EUROPA!!!
Funt teraz wysoko stoi i to też dlatego przestaje się opłacać.
Sam mam Anglika i jedyne co się obawiam to zapewne przy ewentualnej odsprzedaży jego cena będzie mniejsza niż za auto które nie było przekładane a jest równie w dobrym stanie jak moje....
Tyle w tym temacie dyskuję mamy jak w Sejmie.hehe
Zapewne facet dostał duże odszkodowanie auto dostało kategorię że uszkodzone i co trafiło do nas?
Nie było jakieś też mocno rozwalone przód do ubrania i już w UK nie naprawiali....u nas każdy by to zrobił i latał dalej zapewne....
Ale mniejsza o to temat był o tym czy opłaca się kupić Anglika i wydaje mi się,że nie tak do końca BO DOBRE ŁADNE M3 W ANGLII KOSZTUJE TEŻ NIE MAŁO JAK DOLICZYMY PRZEKŁADKĘ TAKĄ ZROBIONĄ JAK NALEŻY PLUS DROGA OPŁATY ITD TO WYCHODZI TYLE CO DOBRA EUROPA!!!
Sam mam Anglika i jedyne co się obawiam to zapewne przy ewentualnej odsprzedaży jego cena będzie mniejsza niż za auto które nie było przekładane a jest równie w dobrym stanie jak moje....
Tyle w tym temacie dyskuję mamy jak w Sejmie.hehe
AmenOLSZI pisze: Ale mniejsza o to temat był o tym czy opłaca się kupić Anglika i wydaje mi się,że nie tak do końca BO DOBRE ŁADNE M3 W ANGLII KOSZTUJE TEŻ NIE MAŁO JAK DOLICZYMY PRZEKŁADKĘ TAKĄ ZROBIONĄ JAK NALEŻY PLUS DROGA OPŁATY ITD TO WYCHODZI TYLE CO DOBRA EUROPA!!!

- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Temat idiotyczny.. Baby 
szkoda ze ciekawe tematy mechaniczne nie maja takiej popularnosci.

szkoda ze ciekawe tematy mechaniczne nie maja takiej popularnosci.
HEHEH Dokładnie jak kobiety na plotach wieczorem heheh
A co do tematu mechanicznego odebrałem Pompę Vanosa z nowo nawierconymi otworami tak jak przez firmę Beisansystems muszę założyć i sprawdzić czy jest cisza jak makiem zasiał chodzi o motor S54 ale założę nowy temat jak przetestuje.
Pozdrawiam wszystkich i z tego wszystkiego idę się przejechać Mką bo jest suchy asfalt hehe
A co do tematu mechanicznego odebrałem Pompę Vanosa z nowo nawierconymi otworami tak jak przez firmę Beisansystems muszę założyć i sprawdzić czy jest cisza jak makiem zasiał chodzi o motor S54 ale założę nowy temat jak przetestuje.
Pozdrawiam wszystkich i z tego wszystkiego idę się przejechać Mką bo jest suchy asfalt hehe
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
gorzej niz kobietyOLSZI pisze:HEHEH Dokładnie jak kobiety na plotach wieczorem heheh

heheh daj jej ognia